Followers

Wednesday, October 5, 2011

Tips Body Tegap -Cara Menggunakan Dumbbell-

Tips Body Tegap -Cara Menggunakan Dumbbell-
Penah pegi GYM tak? mesti penah kan.. tapi kadang baru masuk GYM mesti sume nak main, biasa lah tuh.. kadang x-cited ngat, sampai salah2 urat (pengalaman tuh) hehehe.. kalau tak salah la kan, setiap manusia terutama insan bernama lelaki la kan, mesti teridam2 kan body yang cool.. tak payah berotot sangat, pompuan pon takot.. ^_^.. hah.. kene pulak, style korang cool, dressup pon sempoi.. kene lak body tegap / tought.. maunyer pompuan tak jelinnnnnn?? ^_^ jom kat bawah aku ada amik dari YOUTUBE, bagaimana cara menggunakan Dumbbell dengan benar..


Panduan dari Funk Robert, BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN DUMBBELL DENGAN BENAR.. buleh jugak nak tengok kat SINI.. beli jer sepasang Dumbbell dalam 5 KG.. hah.. men hari2 kat rumah, tak payah pegi GYM perabeh duit ^_^..
Reactions:


0 Pendapat Bernas: