Followers

Saturday, April 7, 2012

Cheat Zombie VS Plant 2012 Dan Cara Menggunakannya

Hari tu aku ada share game Zombie VS Plant 2 Mediafire, (RUJUK SINI) sebenarnye aku tak habis main pon game tu lagi.. tak kusangka best jugak bile time2 tension layan game Zombie VS Plant 2, keh2.. tapi.. best nyer satu2 game tu kalau tersedia jugak Cheat dia.. kikiki.. last2, akucarik jugak Cheat Untuk Zombie VS Plant 2.. pergh.. memang terbaik dari ladang, cume untuk gunakan Cheat Zombie VS Plant 2 kene perhati betul2 cara dia.. agak rumit sikit kalau first time buat.. ^_^.  

Cheat Zombie VS Plant 2012 Dan Cara Menggunakannya

Aku sediakan jugak Video Tutorial Cara Menggunakan Cheat Zombie VS Plant 2 Cheat Engine di Youtube, boleh tengok secara live di bawah.. dan aku jugak sediakan dalam bentuk file, so kalau korang malas nak tunggu buffer dia jalan, download jer, size kecik.. aku buat dalam bentuk video sebab, kadang tutorial dalam bentuk tulisan agak susah orang nak paham, melainkan disediakan SS, kalau SS nanti, berat pulak page ni bile orang bukak.. so aku buat dalam bentuk Video Tutorial Cara Menggunakan Cheat Zombie VS Plant 2 Cheat Engine.. Selamat ber game (^_^)

Tutorial cara menggunakan Cheat Zombie VS Plant 2 :

1.) Download Game Zombie VS Plant 2 Mediafire. (Di sini)
2.) Download Cheat Engine 6.1 (Di bawah) dan install.
3.) Masuk dalam game dan mulakan permainan, pilih apa sahaja yang korang mahukan, dan lihat jumlah matahari, biasanya 50 (terserah jumlah matahari waktu tu).
4.) Keluar dari game ( tekan Windows button), jalankan Cheat engine tadi.
5.) Select a process to open, pilih ZombieVSPlant.exe, klik open.
6.) Di bahagian Value letak 50, first scan, kemudian masuk kembali dalam game.
7.) Main game dan usahakan jumlah matahari bertambah atau berkuran, setelah bertambah atau berkurang, ingat jumlah matahari, misalnya 75. Ok keluar dari game ( tekan Windows button).
8.) DI bahagian Value letakkan 75 dan next scan, klik dua kali result yang keluar di bahagian tepi (Address/Value) sehingga terlist di bahagian bawah.
9.) Klik dua kali di bahagian bawah (Active/Description/Address/Type/Value) dan akan timbul pop up, ubah nilai dalam pop up seperti 8888 dan ok.
10.) Tick dibahagian Active di kolom bawah, kemudian masuk kembali dalam game (jangan close cheat engine tadi) dan perhatikan jumlah matahari.Tak berkurang! (^_^)

Tahniah.. korang dah berjaya, jangan pening.. kalau pening dan nak senang, tengok Video Tutorial Cara Menggunakan Cheat Zombie VS Plant 2 Cheat Engine kat bawah.. kalau rasa malas nak tunggu, link download dari Mediafire aku sediakan kat bawah.. kalau rasa ada yang nak tanya, silakan di bahagian komen, aku try cara ni ni ber puluh minit jugak.. hehe.. Gudluck!!  

Video Tutorial Cara Menggunakan Cheat Zombie VS Plant 2 Cheat Engine



Download From Mediafire :

Reactions:


0 Pendapat Bernas: