Followers

Saturday, August 4, 2012

Software Pembuat Banner *GIF

Nak share software pembuat banner Ulead Gif Animator 5 (Full Version). Ahh.. sungguh tidak sanggup ku menahan kesakitan ini (resdung). Software ni bagi aku OK lah banding Photoshop, PS agak susah dan banyak tools2 yang perlu kite belajar untuk paham kan fungsi dia.


Software Ulead Gif Animator 5 (Full Version) lebih kurang macam PS, cume lebih simple dan mudah digunakan. Tak perlu rasenye aku sediakan tutorial cara menggunakan software Ulead Gif Animator 5 (Full Version). Tetambah bagi pengguna PS yang PRO.. huh tak pandang dah..

Aku pun dalam proses menaiktarafkan kekretifan dalam membuat banner. So alang2 nak share lah kat korang-korang yang berminat. Software nih 100% full version, jadi tak perlu risau nak carik crack atau patch dia, so tunggu ape lagik.. silekan download di bahagian bawah ye. Feedback anda sangat dihargai (*_^)


PS = Aku menerima tempahan create banner dari sape-sape lah (468 x 60 & 125 x 125) secara PERCUMA!!. Yang berminat, sila emailkan tempahan anda di ( duad1989@gmail.com)
Reactions:


0 Pendapat Bernas: